Compania modu a anuntat oficial cel de-al doilea sau dispozitiv, modelul modu T. Acesta este, conform Cartii Recordurilor, cel mai usor telefon mobil cu ecran tactil din lume.

modu-t

Telefonul are un sistem de operare Qualcomm Brew cu o interfata speciala. Este dotat cu ecran tactil rezistiv TFT de 2,2 inch, care suporta 65.000 de culori si rezolutie de 240×320 pixeli, dar si accelerometru. Telefonul masoara  76 x 46.5 x 11 mm si ofera acces la Internet, mesagerie instant, integrare in retele sociale, radio FM, GPS si music-player.

modu T are procesor QSC6270, 2 GB de memorie interna si slot pentru card de memorie MicroSD de pana la 32 GB.

Nu lipsesc celebrele carcase cu diferite functii. Se poate atasa o carcasa camerafy, care adauga o camera de 5 megapixeli telefonului, sau o carcasa textfy (disponibila de la inceputul anului viitor), care adauga terminalului o tastatura integrala QWERTY.

Printre aplicatiile disponibile pe modu T se numara YouTube, Google Search, Twitter, Facebook, Flickr, TuneWiki, eBuddy si Snaptu. Deocamdata n-a fost anuntat un pret al terminalului si nici o data exacta de lansare pe piata.